Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyelviskolák képes leírás - Angol.tlap.hu
részletek »

Nyelviskolák - Angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Nyelviskolák
Keresés
Találatok száma - 46 db
Angol Nyelviskola - Budaörs

Angol Nyelviskola - Budaörs

Az angol nyelviskola családias légkörben tanítja diákjait, s nagy hangsúlyt fektetve a diákok véleményére, amelyet egy óra utáni kérdőív kitöltésével mérik. Minden angol nyelviskola elsajátíthatná ezt a gyakorlatot, hiszen ennél pontosabb, akkurátusabb és objektívebb módszer nem is igazán létezik a minőségellenőrzéshez.

Angol nyelviskola Érd

Angol nyelviskola Érd

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.

Angol nyelvoktatás Debrecenben

Angol nyelvoktatás Debrecenben

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. Amit nálunk egy nemzetközi nyelviskola tanulójaként kaphatsz: játékos, jó hangulatú angol órák, a nyelvvizsgára és idegen nyelvű kommunikációra könnyedebb felkészülés, hatékony módszer, óriási ismeretanyag, kis létszámú csoportok. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt!

Angol nyelvsuli

Angol nyelvsuli

Cégünk évek óta foglalkozik az angol nyelv tanításával. Mindez játékos, könnyed tevékenységgé válik, és rengeteg sikerélményhez juttatja a diákokat. Ez egy szórakoztató tevékenység, felszabadult tanulási folyamat. A nyelvoktatási piacot figyelemmel kísérjük, ezért próbálunk igazodni az egyéni igényekhez és mindenki számára megfizethető tanfolyamot biztosítani. Tanáraink komoly szakmai gyakorlattal rendelkeznek, e-mellett fiatalok, dinamikusak, segítőkészek és nem utolsó sorban jó humorérzékkel vannak megáldva.

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

Nálunk mindent megtalálsz egy helyen, amire szükséged van. Nyelvtanulás, nyelvvizsga. Ha hobbyból szeretnél tanulni, arra is van lehetőség, de ha a diplomádhoz van szükséged a nyelvvizsgára, nálunk arra is van lehetőség, diploma mantő programunk keretein belül. Számos nyelv közül választhatsz. Legyen az francia, olasz, spanyol, vagy német,vagy angol, nálunk mindegyikre megfelelő lehetőséged van. Ha úgy gondolod, hogy eleget tudsz már a nyelv világáról, akkor akár nyelvvizsgát is tehetsz. Ha a diplomádhoz szükséged van nyelvvizsgára, gyere el, és légy sikeres.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban beülhet egy ingyenes próba angolórára. Angol nyeltanfolyamunkon egy olyan módszerrel oktatunk nyelvet, ami sokkal hatékonyabb az eddigi angol oktatásnál. Nagy hangsúlyt fektetünk a tanulásban a pozitív élményekre. Ezek segítik elő a hatékony Angol oktatást és tanulást. Minden pozitív élményhez könnyebben társítunk információt, így az Angol nyelv elsajátítása is egyszerűvé válik. A gyermekek is a környezetükből intuitív módon tanulnak. Mi ezt ültettük át a gyakorlatba, így elmondható az, hogy nincs magolás a szótárakból és unalmas feladatgyűjtemények kitöltése. Egy relaxációs folyamattal kezdjük el az Angol oktatást és azzal is fejezzük be. Ez segít hozzá minket a frissen megszerzett tudás rögzítéséhez.

Angol nyelvtanulás Budapest - Berlitz

Angol nyelvtanulás Budapest - Berlitz

A Berlitz nyelviskolának közel 130 éves gyakorlata van angol nyelv tanításában, közel 600 nyelvstúdióban, szerte a világon. Ha angol nyelvtanfolyam Budapesten, a Berlitz a lehető legjobb választás, ugyanis a Berlitz nyelvstúdiónál az angol tanulás beszédközpontú. Az angol nyelvtanfolyamok nem csak magánszemélyeknek lehetséges: a Berlitz nyelviskola cégek részére is vállal akkreditált angol nyelvtanfolyamot Budapesten. Az angol nyelvtanulás Budapesten természetesen anyanyelvi tanárok segítségével történik!

Angol oktatás

Angol oktatás

Az angol nyelvtanulás nem feltétlenül nehéz és gyötrelmes. Persze, akinek több tehetsége van hozzá, annak valószínűleg gyorsabban megy, ez kétségtelen. De az is igaz, hogy ennél sokkal eredményesebben lehetne angolul tanulni, mint ahogyan azt az átlag ember teszi Magyarországon.

Angol tanulás online

Angol tanulás online

Pontosan két évvel ezelőtt jelentették meg az Internet Kalauz hasábjain egy összeállítás Tanulj angolul az Interneten! címmel, melyben a világhálón fellelhető angoltanulási és gyakorlási lehetőségekre, a nyelvtanulást segítő sok-sok ingyenes szolgáltatásra hívtuk fel olvasóink figyelmét

Hirdetés
BeHappy nyelviskola

BeHappy nyelviskola

Angol nyelviskolaként fontosnak tartjuk, hogy bemutatkozzunk Neked, hiszen talán Te is szívesebben jössz be hozzánk tanulni, ha már egy kicsit informálódtál rólunk. Iskolánk 2005. év eleje óta működik az V. kerület szívében, és 2010. augusztusától Budán a II. kerületben is.

Bildung Nyelviskola

Bildung Nyelviskola

Kiváló tanárokkal, korszerűen felszerelt, klimatizált oktatótermekkel és kedvező árakon várunk angol, német és orosz délelőtti, délutáni és szombati nyelvtanfolyamainkon Székesfehérvár belvárosában. Cégek jelentkezését is várjuk. Szerda délutánonként (17-18.30) angol nyelvi klubot tartunk, ahol a résztvevők szinten tarthatják és fejleszthetik nyelvtudásukat. Honlapunkon további információt találhatsz ajánlatainkkal kapcsolatban, valamint érdekes cikkeket olvashatsz a nyelvtanulással, nyelvtudással, külföldi munkával kapcsolatban és hasznos linkajánlókat találhatsz (pl.: idegen nyelvű folyóiratok weblapja, állásközvetítő oldalak)!

Bme Nyelviskola

Bme Nyelviskola

Nyelviskolájukat 1989-ben alapította a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem a British Council és a Soros Alapítvány támogatásával. 1992 óta a University of Cambridge által hivatalosan elismert vizsgahely, 2000 óta pedig a BME államilag elismert nyelvvizsgáira is felkészítik nyelvtanulóikat. Akkreditációjuk angol, német, francia nyelvtanfolyamainkra megtörtént, egyéb nyelvek kapcsán folyamatban van.

Bonus Nyelviskola

Bonus Nyelviskola

Budapest központjában minden nyelvtanulót vár az 1998-ban alakult Bonus Nyelviskola. Intézményünk a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola, így hallgatóik számára garantált, hogy magas színvonalú nyelvtanfolyamokkal, udvarias és segítőkész kiszolgálással, valamint precíz és korrekt adminisztrációval találkoznak nyelviskolájukban.

BOOM Nyelviskola

BOOM Nyelviskola

A BOOM Nyelviskola minőségi angol nyelvtanfolyamokat szervez Budapest belvárosban, az Astoriánál. Az általános nyelvtanfolyamok és a nyelvvizsga felkészítő tanfolyamok mellett, nagy hangsúlyt fektetünk a nyelvi készségek fejlesztésére. A beszéd, az olvasás, a szöveg értés gyakorlására és a nyelvtan ismétlésére, külön erre a célra indított tréningeken van lehetőség. Az egyik legjobb ár-érték arányú képzéseket kínáló nyelviskola. A nyelviskola kifejezetten a kurzusaira készült, egyedi tematikájú saját tankönyvből tartja képzéseit, ahol kiemelt szerepe van, az angol nyelv gyakorlati használatát elősegítő elemeknek. 2 hetente tanfolyamindulás és különböző akciók várják az angolul tanulni vágyókat, minden korosztályból.

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

BPerfect Nyelvstúdió - Nyelviskola Érd központjában

Angol, német, spanyol, olasz, orosz nyelvek oktatása a BPerfect nyelviskolában Érden a Stop.Shop-pal szemben! Érettségire - nyelvvizsgára való felkészítés, általános - szakmai tanfolyamok! Egyéni vagy csoportos nyelvi foglalkozások, magánórák, vizsgaelőkészítők, nyelvtanfolyamok, korrepetálások, nyelvvizsgaelőkészítő kurzusok, intenzív képzések is megtalálhatóak iskolánkban.

British Council Angol Nyelviskola

British Council Angol Nyelviskola

A British Council Nagy-Britannia kulturális és oktatási intézete. Nyelviskolájában kétféle angol nyelvvizsgára készítenek fel: IELTS és Cambridge. 6-18 éves korosztálynak gyerek és diák nyelvtanfolyamokat, nyári sport és kézműves táborokat szerveznek, speciális brit módszertan alkalmazásával. Cégeknek üzleti kommunikációs tréningeket tartanak angol nyelven. Az IELTS nyelvvizsga kizárólagos vizsgáztató helye Magyarországon, de vizsgaközpontjában a Cambridge angol általános, gyerek és üzleti nyelvvizsgák is letehetők. Ingyenes angol online anyagai az otthoni nyelvtanulást segítik.

Connect U nyelviskola

Connect U nyelviskola

Azoknak ajánljuk a Connect U módszerét, akik gyorsan, hatékonyan és pihentetően szeretnének idegen nyelvet tanulni. A Connect U? módszer segítségével az összes korábban ismert nyelvtanulási módszernél hatékonyabban és gyorsabban tudja elsajátítani az idegen nyelvet! A relaxációs órák alatt a hallgatók videó és hanganyagok segítségével sajátíthatják el a tananyagot. A helyes nyelvhasználat elsajátítását és begyakorlását nyelvtanári kontaktórák garantálják!

Tuti menü