Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magántanárok képes leírás - Angol.tlap.hu
részletek »

Magántanárok - Angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Magántanárok
Keresés
Találatok száma - 23 db
 Angol korrepetálás, érettségi felkészítés

Angol korrepetálás, érettségi felkészítés

Az angol oktatás, angol korrepetálás mellett vállal érettségi felkészítést is. 12 évig tanult angolul, érettségi előtt már megszerezte középfokú angol nyelvvizsgáját. Külföldön is tanult 4 hónapig, ahol az angol nyelvet használta kommunikációra Aktívan használta és használja rendszeresen (Fordítás, társalgás [e-mail/telefon]).

5. kerület Szövérfi Éva

5. kerület Szövérfi Éva

Angolul szeretnél tanulni?! Igényeid szerint válogathatsz a különféle típusú és szintű nyelvórák közül. A nyelvórák kreatív környezetben, modern módszerek segítségével zajlanak. Ezen kívül diákjaimnak igyekszem mindig valamilyen kedvezménnyel kedveskedni. Ha érdekel az aktuális kínálat, akkor böngészd honlapom!

Almár Judit

Almár Judit

Angol magánoktatás a Nyugatinál szuggesztív, tapasztalt és türelmes diplomás angol nyelvtanárnővel. Angoltanár londoni és dublini gyakorlattal, több éves angol magántanárként szerzett tapasztalattal.Több éves nyelvtanári gyakorlat során kicsiszolt oktatási módszere egyénre szabott, az órái kreatívan beszéd centrikusak. Az első szintfelmérés után a nyelvtant alaposan rendszerezik és a hiányosságokat folyamatosan pótolják különféle feladatok segítségével.

Angol nyelvtanár - zugló

Angol nyelvtanár - zugló

Több éves nyelvtanári tapasztalatomból kiindulva kifejlesztettem egy egyszerű és letisztult tanítási stílust, valamint hatékonyság és céltudatosság jellemzi munkámat. Mindig szem előtt tartom, hogy a tanítványaim hogyan jussanak el egy fejlettebb nyelvtudási szintre. Empátiás képességem segítségével rugalmasan alakítom át nyelvi tanmenetet, és alkalmazkodom az érdeklődési köréhez. Ha a diákomnak történetesen a cserebogarak szerelmi életének tanulmányozása tölti ki mindennapjait, szívesen készülök a témába vágó anyagokkal az órára, és örömmel fogom elsajátítani magam is az adott szakanyag szókincsét. Nem a csodákban hiszek, hanem abban, hogy a tisztességesen elvégzett munka bármely átlagos képességgel rendelkező ember számára meg fogja hozni gyümölcsét.

Angoltanár a Corvin mozinál

Angoltanár a Corvin mozinál

Nagy tapasztalattal vállalok angol és üzleti angol oktatást, nyelvvizsgára felkészítést (TELC, BME, ITK Origo, ECL) beszédfejlesztést, nyelvtani rendszerezést, egyéni és csoportos órák keretében egyaránt. Professzionális színvonalú, stresszmentes légkörű óráimat Budapesten, a Corvin mozi szomszédságában tartom. Tanítási filozófiám fontos részét képezi a hatékonyság, melyet céltudatossággal, következetességgel és az átlagosnál nagyobb terheléssel lehet elérni. Nem hiszek a csodákban, de feltétlenül hiszek a tisztességes munkában, amivel mindenki képes sikeresen teljesíteni. Kérem, látogassa meg honlapomat és forduljon hozzám bizalommal!

Berki Tamás Dávid

Berki Tamás Dávid

Nyelvoktatás kezdőtől felsőfokig, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt Hivatalos dokumentumok, általános szövegek, műfordítás, műszaki, jogi és más szakszövegek fordítása határidővel magyarról angolra és angolról magyarra Felkészítés nyelvvizsgákra, állásinterjúkra, angol nyelvterületen való munkavállalásra

Cseh Gabriella

Cseh Gabriella

Izgalmas és hatékony órákat tart, amelyek alapja a részletes igény-, ill. szintfelmérés, amely teljesen ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az órák a cégnél zajlanak, így a tanulók megtakarítják az utazás idejét és költségét.

Csobay-Novák Tamás

Csobay-Novák Tamás

Csobay-Novák Tamás, angol tanár és szakfordító. Csobay-Novák Tamás az angliai University of Lincoln egyetemen diplomázott European Business Administration szakon. Az egyetemet követően az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatot a PEOPLink.org nevű nonprofit szervezetnél Washington D.C-ben. Az önkéntes munka aztán Brazíliába vitte, ahol egy amerikai mintájú adománygyűjtési terv megalkotásában segédkezett egy esőerdő alapítványnál. Ezt követően meghívást kapott Brazília egyik neves üzleti főiskolájára, az FAE Business School-ra mint angol nyelvű előadó. A nemzetközi környezetben szerzett tapasztalatokat hasznosítva több multinacionális cégnél is megbízást vállalt, majd Magyarországra hazatérve jelenleg az itteni vezető cégek részére végez angol nyelvű fordítást és lektorálást. Csobay-Novák Tamás felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik angol, német és portugál nyelvekből, valamint rendszeresen publikál angol nyelvű szakmai kiadványokban.

Dr. Babári Ernő - Balatonfüred

Dr. Babári Ernő - Balatonfüred

Cégek, és magánszemélyek részére vállal német nyelvoktatást, fordítást, idegenvezetést és tolmácsolást. Általános, hobbiszintű, szakmai nyelvoktatás, korrepetálás, egyéni és kiscsoportos formában a kívánt helyszínen is. Felkészítés bármilyen típusú és szintű általános és szakmai nyelvvizsgára, érettségire, középiskolai és egyetemi felvételire, egyetemi, főiskolai filtervizsgákra.

Hirdetés
Dr. Simonovits István

Dr. Simonovits István

Hatékony angol oktatás üzletembertől magánszemélyeknek és cégeknek Csillaghegyen ill. egész Budapesten, tízéves angol nyelvű főiskolai oktatási gyakorlattal. Személyes és online órák. Egyéni és csoportos foglalkozások, kezdő, középszintű, haladó, nyelvvizsga előkészítő bevált, hatékony módszerrel. Szakmai nyelv, társalgás, nyelvtan, kifejezések, beszédkészség fejlesztése a legjobb amerikai és brit hanganyagokkal és szövegekkel. Cégeknek kereskedelmi, gazdasági, üzleti, marketing, idegenforgalmi, HR szaknyelv.

Dr. Várkonyiné Vadas Judit

Dr. Várkonyiné Vadas Judit

Angol nyelv oktatása magántanártól Érd-Parkvárosban, illetve a környező településeken (húsz kilométeres körzeten belül), valamint Budapest dél-budai, XI-XXII. kerületi részén. Angolórák magántanítványok (tizennégy éves kortól) és kisebb csoportok részére, valamint tanfolyami nyelvoktatás vállalatoknál. Felkészítés különböző nyelvvizsgákra, mint például: Euro, BME, Origo, TELC és ECL. Igényeknek és tudásszintnek megfelelő tanmenet-kialakítás. Angoltanításon kívül magyar nyelv tanítása külföldieknek.

Fekete Attila

Fekete Attila

Angol tanár Budapesten, nyelvtanítás garantált eredménnyel. Angol tanárként az elmúlt 15 évben sokféle tanulási problémával, nehézséggel találkozott már. Mivel tanulmányaink kimenetelének sikerét jelentősen befolyásolja, hogy milyen angol tanárt választunk, jól meg kell fontolni, hogy kit bízzunk meg ezzel a felelősségteljes feladattal.

Fundák Eszter

Fundák Eszter

A neve Fundák Eszter, 29 éves múltam. Budapesten élek szüleimmel, férjemmel és testvéremmel. Egy tanéven keresztül egy budapesti általános iskolában tanított angolt 4-6. osztályos gyerekeknek. 2004-ben végezett az ILS nevű budapesti angol nyelvű alapítványi iskolában, ahol jelenleg is dolgozom.

Fülöpné Milák Zsuzsa

Fülöpné Milák Zsuzsa

Nyolcadik éve tanít egy nyolcévfolyamos gimnáziumban. A közoktatás mellett évek óta magántanítványokat is fogad Budapest XX. kerületében. Diákjai nagy része sikeres nyelvvizsgát tett, ill. tesz. Hiszi, hogy az eredményes tanulás egyik alappillére a tanár személyisége, ám ugyanilyen fontos a tanuló akarata, hozzáállása.

Hujber János

Hujber János

A tanulási készségedet tekintve, arra törekszik, hogy eljuss arra a szintre, hogy képes legyél önmagad tovább fejleszteni, képezni. Így sok olyan módszert is ad majd a kezedbe, amit saját magadon alkalmazva, gyorsabban tudsz tanulni, ill. önállósodni. Ha tanultál már angolt, akkor egy személyre szabott tananyagot kapsz, amelyet egy szintfelmérő alapján állít össze, azokból a részekből, amelyek alkamazásával problémád van.

Illés Erika

Illés Erika

Imád tanítani, emberekkel foglalkozni, empatikus adottságaim jók, minden korosztállyal megtalálja a kapcsolatot. Érdeklődési köre széles, jól tud alkalmazkodni, stressztűrő képességem jó. Precízen, pontosan dolgozom, és ezt tanítványaimtól is elvárom.

Király Mónika

Király Mónika

Király Mónika diplomás angoltanár. Évek óta tanít angolt nyelviskolában és magántanárként is. Ha szeretnél angolul tanulni egy kedves és fiatal, ugyanakkor tapasztalt tanártól, akkor szánj néhány percet az oldal átböngészésére.

Tuti menü