Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Angol képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 139 db
 Angol korrepetálás, érettségi felkészítés

Angol korrepetálás, érettségi felkészítés

Az angol oktatás, angol korrepetálás mellett vállal érettségi felkészítést is. 12 évig tanult angolul, érettségi előtt már megszerezte középfokú angol nyelvvizsgáját. Külföldön is tanult 4 hónapig, ahol az angol nyelvet használta kommunikációra Aktívan használta és használja rendszeresen (Fordítás, társalgás [e-mail/telefon]).

10 hét alatt középfokú angolnyelvvizsga

10 hét alatt középfokú angolnyelvvizsga

A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz! Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd!

5. kerület Szövérfi Éva

5. kerület Szövérfi Éva

Angolul szeretnél tanulni?! Igényeid szerint válogathatsz a különféle típusú és szintű nyelvórák közül. A nyelvórák kreatív környezetben, modern módszerek segítségével zajlanak. Ezen kívül diákjaimnak igyekszem mindig valamilyen kedvezménnyel kedveskedni. Ha érdekel az aktuális kínálat, akkor böngészd honlapom!

Ábrahám Éva - angol nyelvórák

Ábrahám Éva - angol nyelvórák

Ábrahám Éva vállal korrepetálást, érettségi felkészítést, nyelvvizsga felkészítést. Felnőtteknek egyénileg vagy kiscsoportban ( 2-3-fő): társalgási angol: kezdő, középhaladó és haladó szinten; üzleti angol: kezdő, középhaladó és haladó szinten.

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Gondoljunk arra, hogy mire a gyerek az iskolában a nyelvtan szabályait tankönyvből tanulja, a nyelvet már anyanyelvi szinten tudja. (Sokan szeretnénk egy 6 éves angol anyanyelvű gyerek szintjén tudni angolul.) Óráinkon az angolt felnőttfejjel sem fáradsággal tanulod. Biflázásra, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik (és azzal is folytatódik), hogy érted és élvezed.

Almár Judit

Almár Judit

Angol magánoktatás a Nyugatinál szuggesztív, tapasztalt és türelmes diplomás angol nyelvtanárnővel. Angoltanár londoni és dublini gyakorlattal, több éves angol magántanárként szerzett tapasztalattal.Több éves nyelvtanári gyakorlat során kicsiszolt oktatási módszere egyénre szabott, az órái kreatívan beszéd centrikusak. Az első szintfelmérés után a nyelvtant alaposan rendszerezik és a hiányosságokat folyamatosan pótolják különféle feladatok segítségével.

Amerika

Amerika

Amerika az öt kontinens egyike, területe 42 millió négyzetkilométer, ezzel a második legnagyobb földrész. Amerika lakossága 850 millió fő. Amerikai két fő részre osztható, ezek Észak-Amerika és Dél-Amerika, melyeket egy keskeny földszoros, Közép-Amerika választ el egymástól. Amerika nevét Amerigo Vespucci után kapta, aki először nevezte Új világnak a földrészt, s készített leírásokat, valamint térképet

Amerika első térképe

Amerika első térképe

A 15. században készített Vinland-térkép, amely Kolumbusz útja előtt fél évszázaddal készült, és amin Amerika partjai is láthatóak, minden kétséget kizáróan eredeti lehet - állítják a dán kutatók. A híres 'Viking-térképen' jól kivehetőek Európa, Észak-Afrika, Grönland és Amerika északi partjai.

Amerika hivatkozik

Amerika hivatkozik

Világviszonylatban is példaértékűnek nevezték az amerikai szenátus Magyarországon tartózkodó delegációjának tagjai Magyarországnak a gazdasági válság kezelésében elért eredményeit - közölte a kormányszóvivői iroda szombaton az MTI-vel. Belföld

Hirdetés
Amerika igazi felfedezése

Amerika igazi felfedezése

A műveltséget próbára tevő játékok és vetélkedők kedvelt témája Amerika felfedezése. Mindenki tudja, hogy Amerikát két évvel Mátyás király halála után, 1492-ben fedezte fel Kolumbusz Kristóf. Hosszú időn át senki sem kételkedett abban, hogy valóban az olasz származású hajóst illeti a felfedezés dicsősége.

Angol Nyelvi Coaching: üzleti kommunikációs tréningek ingyenes bemutatóval

Angol Nyelvi Coaching: üzleti kommunikációs tréningek ingyenes bemutatóval

Angol nyelvű kommunikációs készségek tréningje, nyelvi coaching mindenkinek, aki a munka világában azonnal hasznosítani szeretné a megszerzett nyelvtudást. Az állásinterjú, prezentáció, meeting, tárgyalástechnika, üzleti angol tréningek során olyan dinamikus beszédközpontú nyelvi coachingot biztosítok az Ön számára, mely lehetővé teszi, hogy a megtanult nyelvi fordulatokat, módszereket közvetlenül munkájában alkalmazza. Ingyenes bemutatóóra során minden kockázat nélkül megbizonyosodhat róla, hogy azt kapja, amire leginkább szüksége van szakmai fejlődéséhez.

Angol Nyelviskola - Budaörs

Angol Nyelviskola - Budaörs

Az angol nyelviskola családias légkörben tanítja diákjait, s nagy hangsúlyt fektetve a diákok véleményére, amelyet egy óra utáni kérdőív kitöltésével mérik. Minden angol nyelviskola elsajátíthatná ezt a gyakorlatot, hiszen ennél pontosabb, akkurátusabb és objektívebb módszer nem is igazán létezik a minőségellenőrzéshez.

Angol nyelviskola Érd

Angol nyelviskola Érd

A New Tradition nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.

Angol nyelvoktatás Debrecenben

Angol nyelvoktatás Debrecenben

A mára világhírűvé vált módszer segítségével a Helen Doron Nyelviskolában az angol nyelvtanulás egy egyedülálló, könnyű és természetes folyamat, amely a gyermek anyanyelvétől függetlenül a világ minden országában alkalmazható. A nyelvelsajátítási mód játékos és hatékony. Oktatásunk figyel, épít a specifikus életkori tényezőkre, érdeklődési körökre, kiemelve az angol nyelvi sajátosságokat és a kommunikációt. Amit nálunk egy nemzetközi nyelviskola tanulójaként kaphatsz: játékos, jó hangulatú angol órák, a nyelvvizsgára és idegen nyelvű kommunikációra könnyedebb felkészülés, hatékony módszer, óriási ismeretanyag, kis létszámú csoportok. 3 hónapostól 19 éves korig várunk mindenkit a Helen Doron Debrecenben, a Darabos utca 33.sz. alatt!

Angol nyelvsuli

Angol nyelvsuli

Cégünk évek óta foglalkozik az angol nyelv tanításával. Mindez játékos, könnyed tevékenységgé válik, és rengeteg sikerélményhez juttatja a diákokat. Ez egy szórakoztató tevékenység, felszabadult tanulási folyamat. A nyelvoktatási piacot figyelemmel kísérjük, ezért próbálunk igazodni az egyéni igényekhez és mindenki számára megfizethető tanfolyamot biztosítani. Tanáraink komoly szakmai gyakorlattal rendelkeznek, e-mellett fiatalok, dinamikusak, segítőkészek és nem utolsó sorban jó humorérzékkel vannak megáldva.

Angol nyelvtan

Angol nyelvtan

A könyvben bemutatott adatok megmutatják azokat az összefüggéseket, amiket a jelenlegi tudásoddal párosítva nagyon egyszerű módon használhatod az angol nyelvet ( angol nyelvtan ). Az ismeretek összeállításánál az volt a cél, hogy Te (aki tényleg meg akarsz tanulni angolul, és már megismertél rengeteg szót és nyelvtani szerkezetet) erőlködés, félelem és görcsösség nélkül tudd használni a megtanultakat.

Angol nyelvtanár - zugló

Angol nyelvtanár - zugló

Több éves nyelvtanári tapasztalatomból kiindulva kifejlesztettem egy egyszerű és letisztult tanítási stílust, valamint hatékonyság és céltudatosság jellemzi munkámat. Mindig szem előtt tartom, hogy a tanítványaim hogyan jussanak el egy fejlettebb nyelvtudási szintre. Empátiás képességem segítségével rugalmasan alakítom át nyelvi tanmenetet, és alkalmazkodom az érdeklődési köréhez. Ha a diákomnak történetesen a cserebogarak szerelmi életének tanulmányozása tölti ki mindennapjait, szívesen készülök a témába vágó anyagokkal az órára, és örömmel fogom elsajátítani magam is az adott szakanyag szókincsét. Nem a csodákban hiszek, hanem abban, hogy a tisztességesen elvégzett munka bármely átlagos képességgel rendelkező ember számára meg fogja hozni gyümölcsét.

Tuti menü