Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hasznos oldalak képes leírás - Angol.tlap.hu
részletek »

Hasznos oldalak - Angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Hasznos oldalak
Keresés
Találatok száma - 8 db
Angol nyelvtan

Angol nyelvtan

A könyvben bemutatott adatok megmutatják azokat az összefüggéseket, amiket a jelenlegi tudásoddal párosítva nagyon egyszerű módon használhatod az angol nyelvet ( angol nyelvtan ). Az ismeretek összeállításánál az volt a cél, hogy Te (aki tényleg meg akarsz tanulni angolul, és már megismertél rengeteg szót és nyelvtani szerkezetet) erőlködés, félelem és görcsösség nélkül tudd használni a megtanultakat.

Angol tanuláshoz, tanításhoz - angol

Angol tanuláshoz, tanításhoz - angol

Woodlands Junior website brings learning alive through easy to read information on a variety of topics for kids of all ages. Woodlands website has indeed been written for human beings - learners of all ages. The prime aim of the site is to extend learning beyond the classroom wall.

Angol zászló tanításhoz - angol

Angol zászló tanításhoz - angol

Ezen az oldalon számos nemzet zászlaja megtalálható, köztük az angol nemzeti zászló is. A zászló rövid leírásán kívül találhatunk még itt kiszínezhető zászlókat, és vaktérképeket tanuláshoz, illetve tanításhoz.

Angol-magyar online szótár

Angol-magyar online szótár

Oldaluk egy angol-magyar szótár. Több mint 50000 egyedi szót és kifejezést tartalmaz. Minden szótári szónál meghallgathatod a szó kiejtését is, így meggyőzőzhetsz a helyes kiejtésről is, amit többször is meghallgathatsz. Ha hosszabb szöveget fordítanál azt gépi fordítással fordítjuk le Neked. A szótár szólistáját Te is bővítheted, az új szavak ellenőrzés után bekerülhetnek szótárunkba. Memorizálj angol szavakat játékosan akasztófa játékunkkal. Ismerkedj játékosan a nyelvel és így fejleszd nyelvtudásod és nyelvhelyességed.

Ausztrál Tom blog

Ausztrál Tom blog

Ausztrál Tom: "Lehet az egyetlen ausztral aki tanul magyarul vagyok. Nincs magyar szuleim, csak tanulok mert ez egy logikus, szep es kiraly nyelv. Ha tudod egy szep magyar szolast, vagy egy kerdes ausztraliarol, irj nekem! :)"

Interaktív tesztek

Interaktív tesztek

Ez egy angol tanulással foglalkozó honlap, melyre folyamatosan kerülnek fel különféle ingyenes tananyagok. Interaktív tesztek, melyek nyelvtani tudást és szókincset, illetve angol kifejezések, szófordulatok ismeretét ellenőrzik.

Sztaki Szótár

Sztaki Szótár

MTA Sztaki angol-magyar, magyar-angol online szótár. Magyarország legkedveltebb szótár szolgáltatása. Ezt még a WAP is látja. A szótár az angolon kívül további négy nyelv szavait fordítja le; német, olasz, holland, lengyel.

Thesaurus szótár

Thesaurus szótár

The largest and most trusted free online dictionary. Instantly look up accurate and extensive definitions and word meanings, and hear audio pronunciations. Thesaurus is an online monolingal dictionary.

Tuti menü