Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Angol.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Amerika hivatkozik

Amerika hivatkozik

Világviszonylatban is példaértékűnek nevezték az amerikai szenátus Magyarországon tartózkodó delegációjának tagjai Magyarországnak a gazdasági válság kezelésében elért eredményeit - közölte a kormányszóvivői iroda szombaton az MTI-vel. Belföld

Angol szerelmes idézetek gyűjteménye

Angol szerelmes idézetek gyűjteménye

Egy blog mely a viccek és idézeteké. Itt minden nap eltölthetsz egy két vidám percet. Olvass vicceket, szólj hozzá, lájkold, írd le a véleményed. Légy a követők táborának tagja, egyszóval itt a helyed, gyere és nézd meg de legfőképp angol nyelvű szerelmes idézetek nagy mennyiségben.

Apró cápák Angliában

Apró cápák Angliában

Őskori cápák népesítették be a krétakori tengert Cambridgeshire grófság területén, ahol most legfeljebb mocsarakat találunk. Ezt egy cápafog bizonyítja, amely egy külszíni kőfejtőben került elő. Cápafogat talált egy amatőr geológus Cambridgeshire grófság egyik kőfejtőjében.

Ausztrál Tom

Ausztrál Tom

Íme egy ausztrál srác (Tom) aki vette a fáradtságot és megtanult magyarul. Nem is akármilyen szinten a videók tanulsága szerint. Kreatív és szellemes 7 részes videósorozattal kíván beavatni az ausztrál angol nyelv rejtelmeibe. A 7. részben érinti az ausztrál-brit-amerikai angol közti eltéréseket egy példa erejéig. Érdemes megnézni, remek videók lettek.

Érdekességek angolul

Érdekességek angolul

Pár hasznos információ amiket esetleg nem tudtál eddig az angolból. E mellett pár vicces nyelvtani feladat angol nyelven. Végül és nem utolsó sorban pedig egy történet angol nyelven tele humorral aminek hasznát veheted. Jó lehet a nyelvtan begyakorlására és új szavak megismerése céljából ha ellátogatsz az oldalamra, köszönöm.

Félreérthető szavak!

Félreérthető szavak!

Ezen a fórumon vicces, és félreérthető angol szavak, és más vicces félrefordítások találhatók itt. Például: What can there (Vadkender) / Hole one a wait say? (Hol van a WC?) / One Kate Lee bumm (Van két libám).

Háromezer éves hajóroncs

Háromezer éves hajóroncs

Egy háromezer éves hajóroncsot találtak Anglia partjainál. A világ egyik legrégebbi ismert hajórakománya arról tanúskodik, hogy háromezer évvel ezelőtt, a bronzkorban élénk tengeri kereskedelem folyt Európában.

Stonehenge

Stonehenge

Stonehenge, a dél-angliai Salisbury-síkságon álló nagy szürke homokkőtömbökből épült hatalmas műemlék, amely különös vonzerőt gyakorolt a régészekre, és élénk hatással volt az emberek képzeletére. Stonehenge - függő kövek.

Tuti menü