Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol tanulás képes leírás - Angol.tlap.hu
részletek »

Angol tanulás - Angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Angol tanulás
Keresés
Találatok száma - 28 db
10 hét alatt középfokú angolnyelvvizsga

10 hét alatt középfokú angolnyelvvizsga

A kreatív nyelvtanuló már kezdettől fogva aktív nyelvtudást szerez, amely még ha kevés is eleinte, de azonnal használható, mobilizálható. A rendszeresen ellenőrzött helyes megoldások sikerélményt, egészséges önbizalmat adnak, amelyek olyannyira szükségesek az idegen nyelven való megszólaláshoz! Természetesen a nyelvtudás különböző szintű lehet, ez az anyag az általános témákról folytatott folyékony társalgást veszi alapul. Ezt a célt ugyanis feltétlenül eléri mindenki, aki elsajátítja az anyagot (12 lecke), méghozzá szinte automatikusan. Tehát aki bármelyik oldal bármelyik mondatrészét, mondatát pontosan és gyorsan le tudja fordítani szóban, annak nem fog problémát okozni a beszéd!

Ábrahám Éva - angol nyelvórák

Ábrahám Éva - angol nyelvórák

Ábrahám Éva vállal korrepetálást, érettségi felkészítést, nyelvvizsga felkészítést. Felnőtteknek egyénileg vagy kiscsoportban ( 2-3-fő): társalgási angol: kezdő, középhaladó és haladó szinten; üzleti angol: kezdő, középhaladó és haladó szinten.

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Ahol kacagva tanulsz angolul - TPRS Nyelviskola

Hozzáállásunk merőben eltér a szokványos nyelvoktatástól. Gondoljunk arra, hogy mire a gyerek az iskolában a nyelvtan szabályait tankönyvből tanulja, a nyelvet már anyanyelvi szinten tudja. (Sokan szeretnénk egy 6 éves angol anyanyelvű gyerek szintjén tudni angolul.) Óráinkon az angolt felnőttfejjel sem fáradsággal tanulod. Biflázásra, nyelvtanozásra, feladatlapokra, keserves vagy unalmas fáradozásra nálunk ne számíts. Ahhoz, hogy az angolt akár közel anyanyelvi szinten elsajátítsd, nincs szükség ilyesmire. Minden ott kezdődik (és azzal is folytatódik), hogy érted és élvezed.

Angol Nyelvi Coaching: üzleti kommunikációs tréningek ingyenes bemutatóval

Angol Nyelvi Coaching: üzleti kommunikációs tréningek ingyenes bemutatóval

Angol nyelvű kommunikációs készségek tréningje, nyelvi coaching mindenkinek, aki a munka világában azonnal hasznosítani szeretné a megszerzett nyelvtudást. Az állásinterjú, prezentáció, meeting, tárgyalástechnika, üzleti angol tréningek során olyan dinamikus beszédközpontú nyelvi coachingot biztosítok az Ön számára, mely lehetővé teszi, hogy a megtanult nyelvi fordulatokat, módszereket közvetlenül munkájában alkalmazza. Ingyenes bemutatóóra során minden kockázat nélkül megbizonyosodhat róla, hogy azt kapja, amire leginkább szüksége van szakmai fejlődéséhez.

Angol Nyelvtanfolyam

Angol Nyelvtanfolyam

A Tudomány Nyelviskola, Budapest egyik legnépszerűbb nyelviskolái közé tartozik. Az ide látogatónak, számos lehetősége van, a nyelvek közül válogatni. Legyen az német, olasz, spanyol, vagy francia, vagy esetleg az angol, itt lehetősége van bármelyik elsajátítására. Ha bármelyik nyelvből úgy érzed, hogy tudásod megfelelő, akkor nálunk lehetőséged van nyelvvizsgát is tenni. Izgulsz, esetleg vizsgadrukkod van? Mi segítünk ennek a legyőzésében is, itt lehetőséged van, próba tesztet is írni, hogy tudásodat felmérd.

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelvtanfolyam, angol nyelvoktatás

Angol nyelviskolánkban megtanítjuk gyermekét angolul írni, olvasni, valamint angolul beszélni. Nyelviskolánkban minden tanár angol anyanyelvű, az oktatás során az angol Nemzeti Alaptantervet használják. Diákjaink egy része már beszélnek angolul, de alapozó programot is kínálunk gyerekeknek, akik még nem tudnak angolul írni és olvasni. Iskolánk minden nap tart órákat 14.00 és 18.00 óra között a II., XIV. és a XI. kerületben. Tanáraink között van egyetemi diplomás, Magiszter diplomás, valamint rendkívül gazdag munka tapasztalattal rendelkező tanár is. Iskolánk játékos környezetet teremt, iPad-ot, interaktív táblát, valamint számos a tanulást elősegítő számítógépes programot használ az oktatásra.

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Mindössze 40 óra alatt mélyebb, maradandóbb nyelvtudást szerezhet. Legyen szó angol, német, spanyol vagy magyar nyelvről. Mindezt magolás vagy házi feladatok nélkül, teljesen személyre szabott időbeosztással. Jelentkezzen ingyenes próbaórára a több mint 20 nyelvi laborunk egyikébe és tapasztalja meg személyesen is!

Angol nyelvtanulás

Angol nyelvtanulás

Törj ki a négy fal közül, és szabadítsd magad a világra! Fedezd fel a benned rejlő kalandort, dolgozz külföldön vagy tanulj nyelvet! Mi vagyunk a segítőtárs, aki mindent elintéz. Általános nyelvből nyújt komplex nyelvi képzést. Mind a négy készséget (beszédértés, beszéd, olvasás, írás) fejleszti, de elsősorban a kommunikációra fekteti a hangsúlyt. Különböző intenzitású tanfolyamokat kínálnak az iskolák a 10 óra/hetestől a 40 óra/hetesig.

Angol tanulás

Angol tanulás

Az oldal azért jött létre, hogy némi humorral fűszerezve praktikus tanácsokkal lássa el az angol nyelvtanulókat. Találsz majd itt szótárjavaslatokat, gyakorlásra vonatkozó okosságokat, olvashatsz majd a nyelvtudás összetevőiről, lesznek itt a nyelvismeret megszerzését segítő linkek stb.

Hirdetés
Angol tanulás Angliában

Angol tanulás Angliában

Itt a lehetőség, hogy Angliában, az angol nyelv hazájában vegyen leckéket. Egyéni, testreszabott, intenzív nyelvtanulást biztosít magyaroknak otthonában, családi körülmények között. Egyszerre egy-két személyt tud fogadni, és csak 18 éven felülieket vállal.

Angol tanulás online - beszélj angolul!

Angol tanulás online - beszélj angolul!

Az online angol tanulás véleményem szerint legfontosabb elemei a segítő videók, melyek rövidek és garantáltan a lényegre fókuszálnak. Én sok éve dolgozom videókkal és a mai világban a két meghatározó befolyásoló tényező van, ami egy videó sikerét jelenti: a minőség és a céltudatosság. Az online angol tanulás véleményem szerint legfontosabb eleme az angol nyelv megértése, melyet a legkönnyebben hallás után lehet elsajátítani. Hallásra épülő online angol tanulás mely otthon végezhető és merőben más, mint amivel eddig találkoztál és garantálom, hogy sokkal hatékonyabb.

Angol viccek

Angol viccek

Tanulj gyorsan és könnyen angolul úgy, hogy vicceket olvasol. Egyszerre tanulhatsz és nevethetsz! A viccel és vidámsággal kapcsolatos dolgok könnyebben megragadnak. Talán mert jó kedv közben, könnyebb a tanulás. Csak pár perc naponta!

Angol, német nyelvkönyvek, szótárak - Kezdő, haladó nyelvkönyv

Angol, német nyelvkönyvek, szótárak - Kezdő, haladó nyelvkönyv

Nyelvvizsga előtt állsz és egy jó nyelvkönyvet keresel, amiből felkészülhetsz a vizsgára? A konyvkapu.hu oldalon kedvedre válogathatsz a különböző nyelvű és szintű nyelvkönyvek közül. Online könyvesboltunkban angol, francia, német, orosz, olasz nyelvű szótárakat is találsz, így könnyűszerrel sajátíthatod el a kiválasztott nyelvet. Nyelvkönyvek, szótárak óriási kedvezményekkel, akciós áron! Ez a Könyvkapu!

Angolszótár

Angolszótár

Ez a szótár többet nyújt egyszerű angol-magyar szótárnál, Egy újfajta szótár, amely teljesen új alapokra helyezi a nyelvtanulást. Az angol magyar értelmező szótár körülírja az angol szavak jelentését, hogy így a tanuló tisztább képet kapjon a szó egy vagy több jelentéséről. Ez a nyelvtanulás forradalma. Az Angol magyar értelmező szótár a magyar megfelelőket is megadja a jelentés meghatározása után, hogy ezzel is segítse a megértést. Különleges ez a szótár még abban is, hogy lefordítja az angol példamondatokat magyarra. Ezzel lehetővé teszi, hogy a kezdő nyelvtanulók, ne kábuljanak el a sok számukra még nem érthető angol mondattól. Épp ezért ez a szótár ideális kezdőknek.

Baba angol

Baba angol

Az otthoni nyelvátadásról, a korai nyelvelsajátításról, módszertanról szól az oldal. Segít a nyelvtanári tapasztalatokkal nem rendelkező anyukáknak, hogy egy jó módszertannal és rengeteg ötlettel átadhassák az angolt is gyermeküknek. A blogban mesék, versek, aktuális tanulmányok és tudósítások szerepelnek a korai nyelvátadásról, angolról. Sok kismamát érdekel és még többen olvashatják, ha itt is megjelenhet a linkje. Üdvözlettel, Hasznos Andrea

Csodakert Óvoda - Játékos angol nyelvoktatás

Csodakert Óvoda - Játékos angol nyelvoktatás

Budapest 12. kerületében fekvő Csodakert Óvoda a játékos foglalkozásokon, és a rendszeres mozgáson túl fontosnak tekinti, hogy a gyerekek minél hamarabb megismerkedhessenek egy másik kultúrával és nyelvvel. Óvodánk ebből a célból játékos angol nyelvoktatást biztosít a gyerekek számára. Ennyi idősen játék a tanulás is! Ha szeretné, hogy gyermeke a természethez közel élvezze az intézményünk által biztosított programokat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot weboldalunkon található elérhetőségeink valamelyikén!

Helen Doron Gyermekangol Tata-Tatabánya

Helen Doron Gyermekangol Tata-Tatabánya

Iskolánk sok szeretettel várja a kis és nagy diákokat, immáron 3 hónapos kortól nem csak 14 éves hanem 18 éves korig, hiszen 2011-ben beindítottuk a Helen Doron Teen English nevű 14-18 éves korú gyerekek számára ajánlott programunkat is. A Helen Doron módszer lényege, hogy a gyerekek minden korosztályban közvetlen tapasztalással és tanáraink szeretetteljes figyelme mellett sajátíthatják el az angol nyelvet. Hisszük, hogy a tanulás annál hatékonyabb és eredményesebb, minél több öröm és élmény társul hozzá, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a játékos, élményekben gazdag foglalkozásokra.

Tuti menü