Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Angol fordítás, tolmácsolás képes leírás - Angol.tlap.hu
részletek »

Angol fordítás, tolmácsolás - Angol.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: angol.tlap.hu » Angol fordítás, tolmácsolás
Keresés
Találatok száma - 10 db
Boribon Szakfordító Iroda

Boribon Szakfordító Iroda

A Boribon Szakfordító Iroda honlapján fordítási és tolmácsolási szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Az iroda főként német és angol fordításokkal foglalkozik. A honlapon számos olyan előnyt bemutat részletesen, amelynek használatával az ügyfelek optimalizálhatják fordítási költségeiket. A honlap elmagyarázza, mire kell figyelnie az ügyfélnek bármilyen fordítás megrendelésekor. A Boribon Szakfordító Iroda a minőséget állítja középpontba, erről is olvasható egy cikk, amelyből a látogató megtudja, miért fontos, hogy a minőségi szakfordítást válassza. A honlapon megtekinthetők a Szakfordító Iroda ügyfeleinek véleménye a kapott szolgáltatásokról, valamint a referenciák is.

Edimart - Fordítás|Tolmácsolás

Edimart - Fordítás|Tolmácsolás

Fordítás, lektorálás a legjobb szakfordítókkal, fordítástámogató szoftverrel. Műszaki, jogi, gazdasági fordítások rövid határidővel, kiemelkedő színvonalon. Tolmácsolás: konszekutív, szinkron-, üzemi tolmácsolás a legjobb tolmácsokkal! Konferenciákra, tárgyalásokra profi tolmácsok bármilyen nyelvpárban. Kiemelkedő referenciák. Próbálja ki, milyen igazi profikkal dolgozni!

Enviro Fordítóiroda

Enviro Fordítóiroda

Fordítóirodánk éjjel nappal készenlétben áll, amennyiben önnek bármilyen nyelvű fordításra lenne szüksége. Versenyképes árakkal várjuk megrendelését, bármilyen nyelvről bármilyen nyelvre vállalunk fordítást, külföldi kapcsolataink és munkatársaink garantálják a pontos, megbízható fordítást. Vállalunk továbbá szakfordítást és hiteles fordítást is, ami azt jelenti, hogy záradékkal biztosítjuk önnek, hogy az eredeti dokumentum, és a fordítás teljes mértékben megegyeznek. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, keresse fel honlapunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot.

GB Europont Fordítóiroda

GB Europont Fordítóiroda

Fordítóirodánk vállalja cégek és magánszemélyek számára az üzleti és a magánélet terén szövegek fordítását, lektorálását 33 nyelven online módon. Kollégáink valamennyi jellemző tulajdonságait ismerve és hasznosítva az Ön fordítandó szövegéhez a leginkább alkalmas munkatársat jelöljük ki. A fordító iroda bármilyen formátumú, bármilyen típusú, géppel írott és szerkesztett fájl fordítását vállalja, melyet email-ben vagy postán küldünk el megrendelőink részére. Hitvallásunk, hogy a szakmai felkészültség és az elmélyült nyelvismeret a kifogástalan fordítás alapkövei. Tekintse meg fordító irodánk árait weboldalunkon, illetve kérjen ajánlatot!

Linguarinum - angol fordítás

Linguarinum - angol fordítás

Angol-magyar, magyar-angol fordítás, hitelesítés, cégkivonatok, társasági szerződések, fordítása, egyéb céges dokumentumok fordítása, végzés, bírósági iratok fordítása, üzleti levelezés fordítása, jogi szövegek fordítása, orvosi szövegek fordítása. Okiratok, iskolai bizonyítványok, munkahelyi igazolások, egyéb dokumnetumok fordítása, hitelesítéssel

Orient Navigártor - angol fordítás tolmácsolás

Orient Navigártor - angol fordítás tolmácsolás

Szolgáltatásunk néhány jellemzője: - angol fordításainkat nagy tapasztalattal rendelkező, az adott szakterületen jártas fordítóink végzik - az elvárható maximális gondossággal járunk el a fordítási folyamat során - pontosan betartjuk a szabott határidőket - tolmácsolunk konszekutív (követő) vagy szinkron formában Fordítás angolról-magyarra Fordítás magyarról-angolra Fordítás angol és más idegen nyelvek viszonylatában

Szakfordítás és tolmácsolás

Szakfordítás és tolmácsolás

Precíz szakfordításra van szüksége? Kérje fordítóink segítségét! A nálunk dolgozó szakemberek nem csupán nyelvileg képzettek: különböző szakterületeken is speciális, végzettséggel igazolható tapasztalattal rendelkeznek. Ha azt szeretné, hogy a munkája a lehető legmagasabb minőségben, szakmailag is kifogástalanul jusson el az ügyfeleihez, válasszon tehát bennünket! Magas szintű tolmácsolási szolgáltatás, fordítás, szöveggondozás a leírástól egészen a nyomdakész tördelésig! Turris Babel. Hívjon bizalommal

Szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás

Szinkrontolmácsolás, konszekutív tolmácsolás

Cége a szinkrontolmácsolás, tolmácsolás és fordítás területén 25 éves tapasztalattal rendelkezik. Akár a szinkrontolmácsolás, akár a konszekutív tolmácsolás is lehet kiváló színvonalú. A két tolmácsolás között nem színvonalbeli, hanem módszertanbeli különbség van. Kérem, hogy az adott szituációt, az angolul beszélők arányát, a rendelkezésre álló időt alapul véve válasszon a konszekutív tolmácsolás vagy szinkrontolmácsolás között, de ha segítségre van szüksége, akkor én is szívesen véleményezem, hogy az adott szituációban melyik a megfelelő, ha megtisztel a bizalmával ebben a kérdésben.

Translation Agency - angol fordítóiroda

Translation Agency - angol fordítóiroda

A Business Team fordítóiroda 1999 óta nemzetközi hálózattá fejlődött, az alapítás óta eltelt 12 évben Magyarországon, Angliában, Olaszországban, Franciaországban és Németországban nyitottunk irodákat. Ezért kivételes nemzetközi tapasztalattal tudunk megbirkózni a legkomplexebb fordítási és tolmácsolási projektekkel is.

Hirdetés
Transword Szakfordító Iroda

Transword Szakfordító Iroda

Fontos dokumentumot, szakszöveget kellene magyarra vagy idegen nyelvre fordítani? Itt már nem segít az online fordító, forduljon komolyabb, megbízható szolgáltatóhoz! A Transword több mint 50 nyelv online fordítását, tolmácsolását vállalja akár 24, 48 órás határidőre, mindezt hitelesített formában. Idegen nyelvről idegen nyelvre történő fordítást is vállalunk. Anyanyelvi fordítóink bármilyen általános, műszaki vagy jogi fordítást vállalnak. Kérjen ajánlatot honlapunkon egyszerűen online űrlap kitöltésével fordításra, helyszíni tolmácsolásra, vagy akár lektorálásra.

Tuti menü